Servicii de proiectare

Oferim servicii de proiectare a fluxurilor tehnologice. Comanda ACUM!

Dumneavoastră aveți nevoie de realizarea unui proiect în domeniul industrial, dar nu dispuneți de resursele necesare?

În timpul realizării proiectului, dumneavoastră puteți interacționa cu inginerii noștri, iar pentru a garanta o calitate superioară, asigurăm un control intern al procesului de proiectare.

Servicii de automatizare a Proceselor Tehnologice

Un mijloc foarte eficient pentru a mări calitatea produselor, productivitatea muncii și pentru a micșora ciclul de fabricație este automatizarea producției.

Compania „Altebo Impact”SRL utilizează serviciile de automatizare a producției pentru a confecționa utilajul care respectă cerințele și satisface necesitățile dumneavoastră.

Utilajul este confecționat în funcție de mediul de lucru și cerințele întreprinderii. Compania dispune de ingineri calificați și utilaj modern ceea ce ne permite să realizăm proiecte de complexitate superioară.

AUTOMATIZARI?

Deservire tehnica si reparatia utilajului

Un element indispensabil din procesul de muncă a unei întreprinderi este deservirea tehnică și reparația utilajului, care reprezintă un complex de operații de menținere în funcțiune și a integrității utilajului. Deservirea la timp a utilajului garantează atingerea rezultatelor dorite și previne cheltuirea unor sume enorme pentru achiziționarea unui aparataj nou.
Compania „Altebo IMPACT” efectuează o gamă variată de lucrări, începând cu deservirea și menținerea în funcțiune a utilajului, până la modernizarea și reparația acestuia.
Lucrările de profilaxie sunt destinate menținerii în funcțiune a utilajului și cuprinde o serie de operații pentru a preîntâmpina situații de avarie în procesul de muncă și pentru a prelungi durata de viață a utilajului.
Compania oferă de asemenea și servicii de modernizare și reparație a utilajului ieșit din funcțiune.

Echipamente si Utilaje de Proces

SHOP CART

  • No products in the cart.