Masă de sortare

Mesele de sortare sunt folosite la transportarea si inspectarea diferitor produse (nuci, alune, mere si altele), de la un proces de procesare la altul. Mesele pot fi cit fixe atit si mobile (optional). Mesele mobile sunt dotate cu roti, care permite deplasarea in diferite locatii de lucru a transportorului dupa necesitate. Mesele sunt dotate cu benzi cauciucate cu latimea de 400 mm sau 800 mm.

Lungimea meselor poate varia in dependenta de necesitatea procesului. Mesele de inspectie sunt confectionate din tabla de otel de inalta calitate si fabricate de utilaj modern. La dorinta dumneavoastra, piesele pot fi realizate din tabla de otel zincat cu un strat de zinc pina la 450g/m².

Compania noastră confecționează mese de selecție (bandă transportoare) de toate dimensiunile, în funcție de solicitările clientului. Pentru confecționarea meselor folosim 2 tipuri table: zincată, și INOX

Dacă dumneavoastră aveți întrebări sau doriți să faceți o comandă Vă rugăm să ne contactați prin forma dată sau să alegeți o altă metodă de pe pagina de contacte!Mesajul: